24 серпня, в 30-ту річницю Незалежності молодь по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об'єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців

Роботи з усіх куточків країни покажуть онлайн і буде складено велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді.

Після Дня незалежності «Мріємо та діємо» запустить онлайн-голосування, за результатами якого вся Україна обере три найкращі малюнки. Саме їх згодом допоможуть перетворити в мурали у громадах їхніх авторів та авторок.

Як долучитись?

  1. Ознайомитись з етапами. Детально про усі етапи тут: https://www.mriemotadiemorazom.org/molodinua
  2. Зібрати команду з 5-10 людей
  3. Визначити разом локацію для арт-події та заповніть заявку. Дедлайн для заповнення заявки 3 серпня, 2021
  4. Пройти тренінг з митцями та експертами. Навчитися гуртувати громаду та дізнатися, як можна виразити своє бачення через спільний малюнок.
  5. Отримати арт-пакунок. «Мріємо та діємо» забезпечить команди фарбами, полотном та пензлями.
  6. Провести подію 24 серпня. У День народження країни намалювати свій малюнок на полотні.
  7. Представити свою громаду в національному молодіжному арт-проєкті. Отримати шанс створити крутий мурал у вашому селі чи місті.

Щоб приєднатися, заповнюйте форму: https://bit.ly/2UWGgng

Анонс події на Фейсбук: https://www.facebook.com/events/5739683119439331.

За матеріалами: https://decentralization.gov.ua/news/13803?fbclid=IwAR1yPaIYVYpkB8o_BH5yzgfCeuPnumk0nYZkz1HPYfckXBYfW5Z1SNrsebE