У с. Кузьки відбувся волейбольний турнір пам’яті воїна-інтернаціоналіста Володимира КИЧІ організований КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».
 
Участь у змаганнях взяли 3 команди з сіл Малий Самбір, Кузьки та селища Дубов’язівка. За результатами змагань перше місце в напруженій боротьбі виборола команда села Малий Самбір, друге місце посіла команда селища Дубов’язівка, третє місце зайняла команда села Кузьки.
 
Привітати команди до с.Кузьки, де проходив турнір завітали заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО та староста сіл Кузьки, Гути, жолдаки, Новоселівка, раки Ігор НОВІКОВ.
 
Тетяна Миколаївна передала учасникам змагань вітання від очільника громади Анатолія БОЯРЧУКА учасникам змагань, відзначила високий рівень гри та нагородила команду-переможця Кубком та грамотами за зайняті місця.
 
Присутні переглянули світлини воїнів-інтернаціоналістів, які з честю виконали свій інтернаціональний обов’язок у Афганістані розміщені на стенді, який підготували працівники культури с.Кузьки та ушанували пам’ять про них хвилиною мовчання.