У вівторок, 3 серпня, місто Конотоп та Попівську громаду з робочим візитом відвідав голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ.
 
Очільник області проінспектував роботу Центру масової вакцинації населення, що діє при пункті невідкладної допомоги поліклініки для обслуговування дорослого населення КНП КМР «Конотопська ЦРЛ ім. академіка Михайла Давидова», поспілкувалися з лікарями та пацієнтами, які бажають щепитися проти COVID-19 та звернув увагу на нарощування темпів вакцинації, проведенні роз’яснювальної роботи щоб не допустити нового спалаху захворювання.
 
Оглянув стан реконструкції приймального відділення Конотопської ЦРЛ, що триває у рамках програми Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Велике будівництво» та його готовність до відкриття.
Побував на локації для реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».
 
У приміщенні Попівської сільської ради Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ зустрівся з Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ. Очільники області та громади обговорили ключові питання розвитку населених пунктів, намітили шляхи вирішення деяких проблемних питань, що стосуються водопостачання, благоустрою, збереження історичної спадщини тощо.
 
Анатолій Васильович подякував очільнику області за приділену увагу з вивчення питань розвитку Попівської громади та висловив сподівання на подальшу співпрацю.