Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК разом зі своїм заступником Тетяною ШЕРУДИЛО проінспектували будівництво сучасного спортивного майданчика, що реалізується на Сумщині в рамках соціального проєкту Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО та особисто контролюється головою Сумської обласної державної адміністрації Дмитром ЖИВИЦЬКИМ «Активні парки – локації здорової України».
 
Спортивна локація розташована на території ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
Основною метою проєкту є організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.
 
У рамках його реалізації спорт стає ближчим до людей, створюються умови й можливості для кожної людини та її здорового способу життя.
 
За словами підрядника Віктора БОРИСЕНКА будуть пофарбовані та відремонтовані наявні елементи спортивної інфраструктури, виготовлено та встановлено таблички с QR кодами, інформаційний стенд тощо. Для зручності кожний елемент інфраструктури буде позначений QR-кодом з можливістю переходу на ресурс з відеоуроками.
 
На локації можна проводити руханки, майстер-класи, заняття з фітнесу, займатися на гімнастичних брусах, перекладинах, лаві для динамічних вправ тощо.
 
Очільник громади відзначив належний рівень виконання робіт та узгодив з підрядником терміни їх завершення.