Сьогодні за дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА його заступником Тетяною ШЕРУДИЛО та депутатами сільської ради проведено прийом громадян у селах Заводське та Вирівка.
 
Зі своїми питаннями, як загального так і особистого характеру до посадовиці звернулося багато мешканців.
 
Зокрема, людей турбували питання доукомплектування і оформлення дитячого майданчика у селищі Заводське, перехід на електронні лікарняні, ремонт доріг тощо.
 
Тетяна Миколаївна повідомила жителям населених пунктів про перспективи розвитку Попівської громади, окреслила стан справ у галузях освіти, культури, медицини, соціального захисту тощо.
 
Під час прийому начальником відділу соціального захисту населення Лесею МІЩЕНКО були надані роз’яснення щодо новацій у пенсійному законодавстві, соціальному захисті населення, проведені індивідуальні консультації тощо.
 
А саме, поінформовано громадян про зміни, що стосуються прожиткового мінімуму для непрацездатного населення, надбавок за стаж, особисті заслуги перед Україною тощо.
 
Усі питання, що виникли у ході зустрічей, узяті на особистий контроль та надані доручення відповідним службам - проаналізувати їх і допомогти у вирішенні.