Сьогодні до відзначення знакової події долучились аматори сцени Попівського сільського будинку культури-філії КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», які з виїзним концертом побували у селах Заводське та Вирівка.
 
До громади звернулася заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, яка передала жителям сіл вітання від очільника сільської ради та відзначила, що 30-річчя незалежності України - це можливість зрозуміти, чого ми навчилися за роки незалежності й чого маємо навчитися, щоб ніколи її не втратити, побажала міцного здоров’я, невичерпного оптимізму та мирного неба над головою.
 
Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв сьогодення, які віддали своє життя за наше світле майбутнє, і які й сьогодні на сході України захищають наші кордони. Мужнім захисникам присвятили тематичні композиції.
 
Надзвичайно тепло, зі щирими емоціями, гучними оплесками зустріли жителі сіл учасників художньої самодіяльності, музичні композиції яких викликали в людей піднесений настрій, а також бажання пам’ятати свою історію. Бо тільки пам’ятаючи своє минуле, можемо будувати своє майбутнє.