Культурно-мистецька акція «Тобі, Україно, сплетемо пісенний вінок», присвячена 30-ій річниці незалежності України продовжує крокувати селами Попівської громади.
 
Сьогодні аматори сцени Попівського сільського будинку культури-філії КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» з надзвичайно змістовними концертними програмами побували у селах Великий Самбір та Дептівка, а учасники художньої самодіяльності Кузьківського сільського будинку культури-філії у селі Юрівка.
 
Виконуючи доручення Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА його заступником Тетяною ШЕРУДИЛО у ході культурно-мистецької акції проведено прийом громадян у селах Великий Самбір та Дептівка.
Серед основних питань, що турбували громадськість - пенсійне забезпечення, соціальні виплати, медичне обслуговування тощо.
 
Начальником відділу соціального захисту населення Лесею МІЩЕНКО роз'яснено про новації у законодавчій базі, проведено індивідуальні консультації.
 
Тетяна Миколаївна уважно вислухала кожне звернення, надала відповіді на місці та взяла окремі питання на особистий контроль.
 
Понад дві години в селах аматори сцени демонстрували свої здібності. Усіх учасників чудових концертів вітали гучними оплесками.
 
Старости населених пунктів та депутати, присутні під час заходів дякували артистам за гарний концерт.
 
Всім, хто прийшов на свято, виконавці додали веселого настрою і заряд енергії на цілий день.