16 - 17 серпня проведено огляд готовності закладів освіти Попівської сільської ради до початку нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Робоча група на чолі з начальником відділу освіти Ольгою БЕСПАЛОЮ відвідала всі заклади освіти, що перебувають у комунальній власності Попівської сільської ради.
 
Під час об’їзду обстежено приміщення закладів освіти, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків, забезпечення закладів освіти технологічним обладнанням, меблями, посудом.
 
Оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають належне матеріально-технічне забезпечення, необхідне для початку навчального року та успішної організації надання освітніх послуг. Крім того, огляд закладів освіти дав можливість сконцентруватися на глобальних проблемах освітніх установ, які в майбутньому буде внесено до плану зміцнення матеріально-технічної бази з метою їх подальшого вирішення.
 
Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, начальник відділу освіти Попівської сільської ради Ольга БЕСПАЛА висловлюють щиру вдячність педагогічним колективам, батьківській громадськості, спонсорам за підготовку закладів освіти до нового навчального року!