Сьогодні з офіційним візитом у Попівській громаді побував голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. Спільно з Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ та народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ очільник області взяв участь у відкритті спортивного майданчика з футбольним полем зі штучним покриттям, що побудований у рамках Програми Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Велике будівництво» на території опорного закладу освіти «Попівський ЗЗСО I-III ступенів».
До радісної події також долучились голова асоціації футболу Сумської області Андрій ПРОХОРОВИЧ, заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО, обласні та сільські депутати, громадськість.
 
Крім футбольного поля, тут розташовані баскетбольний та волейбольний майданчики, яма для стрибків у довжину, сучасні легкоатлетичні бігові доріжки та зона воркауту. Все це сприятиме активному відпочинку і даватиме можливість для занять спортом учням закладу, а також усім жителям та гостям населеного пункту.
 
- Новозбудований спортивний об'єкт є прикладом співпраці усіх гілок влади, яка сьогодні продуктивно працює над покращенням надання послуг громадянам. Знаково, що багатофункціональний спортивний майданчик відкривається напередодні 30-ї річниці незалежності України, адже він розташований на території навчального закладу і збудований насамперед для всебічного розвитку дітей - майбутнього нашої країни, - зазначив під час урочистого відкриття очільник області та подарував дітям нові м'ячі.
 
Народний депутат Максим ГУЗЕНКО відзначив, що Попівська громада з таким майданчиком має можливість виховати світових чемпіонів, адже усе починається з маленьких сіл і містечок та подякував сільському голові Анатолію БОЯРЧУКУ за результативну і плідну роботу.
 
Почесних гостей було запрошено забити перший гол, що вони з задоволенням і зробили, а допомогли їм учні навчального закладу – палкі шанувальники спорту.
 
Анатолій БОЯРЧУК подякував всім, хто долучився до проєкту Президента України "Велике будівництво" та надав суттєву допомогу в його реалізації та наголосив, що даний спортивний осередок, беззаперечно, стане гарним об’єктом спортивної інфраструктури, подякував очільнику області та народним депутатам за небайдужість до розвитку сільських територій, високу оцінку досягнень громади та висловив сподівання на подальшу співпрацю.
 
Після закінчення офіційної частини, свято на майданчику продовжилося – відбувся перший футбольний турнір дитячих команд, волейбольний турнір, майстер-клас з воркауту, спортивна естфета поколінь, майстер-клас з баскетболу та заключний матч переможця футбольного турніру із командою «Ветеран Конотопщини».
 
Задоволення від змагань отримали як гравці так і вболівальники.