У рамках робочої поїздки до Попівської громади голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ разом з сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ, народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ, керівниками сільськогосподарських підприємств та сільськими депутатами відвідали ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» у селищі Заводське, на базі якого реалізовано соціальний проєкт Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Активні парки – локації здорової України».
 
Новостворений "активний парк" охоплює більше 2 тисяч населення села Вирівка, селища Заводське, а також учнів ліцею.
 
- В умовах сьогодення нам вкрай необхідно дбати про здоров’я людей, – підкреслив Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. - Тож, створюючи такі активні парки, де кожен бажаючий зможе обрати для себе відповідний елемент для тренування, ми не лише популяризуватимемо заняття із фізичної культури, а й покращуватимемо здоров’я жителів Сумщини використовуючи умови деджиталізації, - підсумував очільник області.
 
- Для нас важливо, аби молодь була здоровою. Тому підтримали ініціативу Президента України Володимира Зеленського і облаштували «активний парк». Таких локацій має бути якомога більше, – підкреслив голова Попівської сільської ради Анатолій БОЯРЧУК та подякував Дмитру ЖИВИЦЬКОМУ за сприяння та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.
 
У ході візиту очільник області був приємно вражений матеріально – технічною базою ліцею та відзначив добре розвинену організацію навчально-виховного процесу у відповідності з сучасними вимогами.