29 серпня 2021 року при активному сприянні Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА за ініціативи КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» в с.Заводське Попівської сільської ради пройшли змагання з міні-футболу на кубок аграрного ліцею.
 
У змаганнях взяли участь команди ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей», с.Вирівка та команда депутатів Попівської сільської ради.
 
У напруженій боротьбі переможцями стала команда з с.Вирівка, ІІ місце виборола команда депутатів Попівської сільської ради, ІІІ місце – команда ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
Кращими гравцями стали: у команді с.Вирівка – Максим НЕХАЄНКО, у команді депутатів – Анатолій ШАЙДЕНКО, у команді аграрного ліцею – Вадим ГОНЧАРЕНКО.
 
Директор ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» Андрій ВОДОП’ЯНОВ вручив команді-переможцю з с.Вирівка кубок першості, а всі призери змагань були відзначені грамотами.
 
Заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО подякувала учасникам змагань та господарям за прекрасну гру, побажала подальших успіхів та нових перемог.
 
Нагадаємо, що на території ДПТНЗ в с.Заводське реалізовано соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України», де кожен бажаючий може самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби. Для цього достатньо за допомоги смартфона сканувати QR-код, розміщений поруч із спортивним елементом, та обрати рівень складності вправ, що відкриється на сайті. Завдяки онлайн завданням відбувається спортивне заняття з віртуальним тренером. Комплекс розроблених вправ спрямований на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.
 
ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» чекає своїх учнів на навчання.