31 серпня відбулось засідання виконавчого комітету Попівської сільської ради. Під час засідання розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.
 
Члени виконкому ухвалили рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою, майнових питань.
Зокрема, схвалено ряд програм в новій редакції: Охорони навколишнього природного середовища на території Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області на 2021-2023 роки; Здійснення компенсаційних виплат за перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян, які відповідно до чинного законодавства мають право на пільговий проїзд у приміському сполученні на 2021 рік; Розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту на 2021 рік; Розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради на 2021 рік».
 
У ході засідання обговорено виконання бюджету Попівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року.
Схвалено проект Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області на 2022 рік та прогноз бюджету Попівської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки, а також зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області на 2021 рік та бюджету Попівської сільської територіальної громади на 2021 рік.
Підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги.
 
Заслухано інформацію про стан готовності закладів освіти Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області до 2021-2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.
 
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.