31 серпня 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулася п’ятнадцята сесія Попівської сільської ради.
 
Під час засідання обранці затвердили звіт про виконання бюджету Попівської сільської територіальної громади за I півріччя 2021 року.
 
Підтримали ряд програм: Розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік; Розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту на території Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області на 2021 рік; Здійснення компенсаційних виплат за перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян, які відповідно до чинного законодавства мають право на пільговий проїзд у приміському сполученні на 2021 рік; Охорони навколишнього природного середовища на 2021-2023 роки тощо.
 
Також були внесені зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку та бюджету на 2021 рік.
 
Депутати ухвалили низку земельних, майнових та інших важливих для життєдіяльності Попівської сільської ради рішень.
 
Окрім того, затверджено ряд Положень та прийняті рішення про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та «Асоціації об’єднаних територіальних громад».
 
Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій.