1 вересня в закладах освіти Попівської громади  відбулися урочистості з нагоди Дня знань з дотриманням соціального дистанціювання. 

      Перший дзвоник покликав учнів за шкільні парти. Новий 2021-2022 навчальний рік розпочинається для 903 учнів Попівської сільської ради, з них 80 першокласників вперше переступають шкільний поріг та 40 десятикласників продовжують навчання у рідних стінах.

       Для створення освітнього простору для закладів освіти придбано сучасні меблі, ноутбуки, звукову апаратуру, спортивний інвентар та обладнання для харчоблоків, проведено ремонт класних кімнат, облаштовано ігрові майданчики.     

      Керівництво громади та відділу освіти Попівської сільської ради, старости населених пунктів та депутати привітали педагогічні колективи, батьківську громадськість та учнів із початком навчального року та побажали незабутніх миттєвостей шкільного життя,  впевненості у своїх силах і здійснення мрій.

      Цьогорічний першовересень був сонячним, налаштовуючи на веселий настрій і дзвінкий сміх на перервах, чудові ідеї і захоплюючі заняття, високі оцінки та гідні перемоги.