Медичні працівники КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради активно працюють над реалізацією національного плану вакцинопрофілактики гострої інфекційної хвороби COVID-19, яким передбачено охоплення вакцинацією більшої частини дорослого населення для формування колективного імунітету.
Для проведення вакцинації населення на території Попівської громади відкрито 5 пунктів щеплення в амбулаторіях сіл Попівка, Вирівка, Великий Самбір, Соснівка, Пекарі, де працюють 5 лікарів та 12 медичних сестер, які пройшли тренінг щодо правил організації і техніки проведення щеплень від COVID-19 та надання невідкладної допомоги в разі розвитку післявакцинальних реакцій/ускладнень. В пунктах щеплення в наявності вакцини: AstraZeneca, CoronaVac, Pfizer.
 
На даний час проходить вакцинація усіх бажаючих віком від 18 років.
Найактивнішими в вакцинальному процесі виявились працівники соціальної сфери, які вакциновані стовідсотково, медичні працівники (вакциновані на 96%) та працівники закладів освіти – на 87,7%.
 
На даний час вакцинація продовжується, тому пропонуємо мешканцям населених пунктів більш сумлінно поставитись до вакцинації проти коронавірусної інфекції, як єдиного засобу профілактики розповсюдження вірусу. Будьте відповідальними. Захистіть себе та своїх рідних!