Відділом освіти Попівської сільської ради, за дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА, було започатковано гарну традицію: заклади освіти проводять уроки фізичної культури на спортивному майданчику з футбольним полем зі штучним покриттям, що діє на базі Опорного закладу освіти «Попівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Попівської сільської ради.  

     Так, учні Попівського ЗЗСО І- ІІ ступенів та Чорноплатівського ЗЗСО  Попівської сільської ради вже мали можливість здобути нові навички з різних видів спорту на виїзних уроках, які пройшли насичено та  цікаво. Вчителі фізичної культури стежать за успіхами та досягненнями своїх учнів та впевнені, що такі тренування мають стати важливою та корисною звичкою наших дітей.

       Новий спортивний об'єкт ніколи не пустує, бо став місцем реалізації задумів підростаючого покоління та жителів Попівської громади.

       Використовувати будь-які можливості для інтенсивного включення в освітній процес додаткових форм фізичного виховання – одне із пріоритетних завдань керівництва Попівської сільської ради.