15 вересня до Попівської громади з робочим візитом завітав заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Олег КЛИМЕНЧУКОВ. Спільно з Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ посадовець відкрив «активний парк», реалізований на базі ДПТНЗ "Конотопський професійний аграрний ліцей" в с.Заводське в рамках соціального проєкту Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Активні парки – локації здорової України».
 
        Наразі "активний парк" охоплює більше 2 тисяч населення села Вирівка, селища Заводське, а також учнів ліцею.
 
       «В активному парку кожен бажаючий може обрати для себе відповідний елемент для тренування. Таких локацій має бути якомога більше, адже таким чином ми не лише популяризуємо заняття із фізичної культури та здоровий спосіб життя, а й покращуємо здоров’я жителів» – підкреслив голова Попівської громади Анатолій БОЯРЧУК.
 
        Олег КЛИМЕНЧУКОВ зазначив, що поєднання інформаційно-комунікаційних технологій і спорту допоможе долучити молодь до занять фізкультурою, оскільки «активні парки» - це не просто спортивні майданчики, а сучасна можливість для жителів громади за допомогою власних смартфонів займатися фізичною культурою на цих локаціях, виконуючи різноманітні вправи.