18 вересня в міському будинку культури «Зоряний» відбувся творчий вечір «Вірний лицар пера», присвячений 85-річному ювілею письменника, художника, журналіста, літературознавця, фольклориста, краєзнавця, члена Національних спілок письменників та журналістів України, Почесного громадянина Конотопського району та м.Конотоп – Івана Пилиповича Корнющенка.
 
У святковий вересневий день, крім рідних та близьких людей, шановного ювіляра вітали заступник Попівського сільського голови Тетяна Шерудило, земляки, друзі, колеги, ті, кому не байдужа його творчість, люди, які люблять українське слово та шанують його.
 
Тетяна Миколаївна зі щирими та теплими словами звернулася до Івана Пилиповича, передала вітання від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА та побажання йому міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчого натхнення, подальших успіхів у будь яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.
 
З-під його пера вийшло чимало творів, зігрітих душевним теплом, сердечністю, любов’ю до рідного краю. Внесок Івана Корнющенка в українську літературу вагомий – 34 різножанрові збірки.
 
Іван Пилипович дякував за теплі слова всім, хто прийшов розділити з ним радість цього солідного життєвого ювілею та подарував свої книги.