Сьогодні комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради організовано презентацію книги Володимира КИЧІ «Озаричі – від заснування до сьогодення», видання якої стало можливим завдяки небайдужим людям - Попівському сільському голові Анатолію БОЯРЧУКУ, народному депутату України Ігорю МОЛОТКУ та жителям села Озаричі.
 
Тематика книги багатопланова і обіймає різні історичні періоди та велике коло проблем політичного, соціального та культурного життя села протягом 365 років. У цьому виданні Володимир Семенович описав життєвий шлях більшості мешканців села, розповів про їх долю.
 
Розділити приємну подію з письменником-земляком та привітати його зі значним здобутком завітали – заступник сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, творча інтелігенція Попівської громади.
 
Тетяна Миколаївна зі щирими словами звернувся до автора, передала вітання від очільника громади Анатолія БОЯРЧУКА та відзначила, що видання такої книги – це можливість проаналізувати минуле, співставити його з сьогоденням, усвідомити великий історичний шлях жителів села, переконатися в тому, що завдячуючи небайдужим людям, пам’ять про минуле нетлінна. Тетяна Миколаївна побажала Володимиру Семеновичу творчих успіхів і наснаги.