Попівська сільська рада Конотопського району Сумської області, повідомляє, що використання електронних сервісів Державної податкової служби набувають все більшої популярності серед платників податків, особливо в період карантинних обмежень. Електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування з податковою 24/7, що дає змогу зберегти дорогоцінний час та здійснити спілкування з податковою службою комфортно, значно спрощує та скорочує час на отримання адміністративних послуг, довідок, консультацій та подачу звітності.
 
Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до безкоштовних електронних сервісів https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi.
 
Відтак, платники податків можуть скористатись низкою електронних сервісів, зокрема:
 
Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua), через відкриту частину якого платники мають можливість скористатись інформацією з реєстрів, що є загальнодоступними.
 
Інформація з реєстрів (https://cabinet.tax.gov.ua/registers), зокрема:
 
Дані про взяття на облік платників; Реєстр страхувальників; Дані реєстру платників ПДВ; Реєстр платників єдиного податку; Інформація про РРО; Дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального та спирту етилового; Реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами.
 
Дізнайся більше про свого бізнес-партнера - за посиланням ви можете дізнатися про свого потенційного бізнес-партнера щодо сумлінності сплати податків до бюджету http://tax.gov.ua/businesspartner- .
Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (http://zir.tax.gov.ua/) допоможе отримати відповіді на професійні питання в рубриках: «Запитання – відповіді з Бази знань»; «Нормативні та інформаційні документи»; «Останні зміни в законодавстві»; «Письмові консультації» тощо.
 
Пропонуємо Вам надалі користуватись Електронним кабінетом для отримання податкової інформації.
 
Сподіваємось на плідну співпрацю, яка зекономить Ваш час та позбавить необхідності відвідувати ДПІ зайвий раз, збереже здоров’я в умовах пандемії COVID-19.