30 вересня відділ – Служба у справах дітей Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області разом з ДБСТ (дитячим будинком сімейного типу) Солох узяли участь у заході до Дня усиновлення та відвідали м.Суми, де отримали привітання з нагоди свята від голови Сумської облдержадміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, яке висловила заступник голови ОДА Вікторія МЕДВІДЬ:
 
«Дуже знаково, що таке свято як День усиновлення співпадає з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, адже саме добро та любов мають бути в кожній родині, а кожна дитина отримала можливість рости в щасливій сім’ї, – зазначила посадовиця. – Ми вам щиро вклоняємось та вітаємо з цим святом. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди панували мир, злагода, добробут та любов».
 
Гості отримали невеликий сюрприз, а саме захоплюючу виставу «Попелюшка». Діти були у захваті від казки про добро і зло, про справедливе диво і людське щастя, яке знайшла головна героїня та залишила у глядачів світлий слід в душі, даруючи надію і бажання здійснювати тільки добрі вчинки. Також всі діти отримали смаколики.