Сьогодні у світі говорять про захист інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя.
 
 
Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.
 
У цей день працівниками комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» проведено низку заходів для людей похилого віку. У селі ДЕПТІВКА відбулося свято «Мої роки – моє багатство», у рамках якого своїми піснями подарували гарний настрій присутнім Тетяна Новак та Валентина Гречка.
 
У селі МЕЛЬНЯ свято проведено в затишному колі з піснями і чаюванням. Усіх присутніх привітав керуючий відділенням с. Мельня ТОВ "Діамант Агро" Володимир Ганжа. Вітання отримали і жителі села, які не змогли відвідати захід – Котлярова Г.Г., яка багато років пропрацювала бібліотекарем і Буцак К.І. – найстаріша жителька села.
 
У селі КОШАРИ працівники сільського будинку культури-філії, бібліотеки-філії та учні Кошарівського ЗЗСО відвідали людей похилого віку за місцем їх проживання, привітали зі святом, подарували невеличкі подарунки та квіти.
 
Діти з великим задоволенням читали вірші, а аматори сцени Кошарівського сільського будинку культури-філії зігріли душу своїми піснями.
 
Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку.
 
Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.