Сьогодні відбулась щотижнева нарада керівництва Попівської сільської ради з працівниками апарату та виконавчих органів сільської ради, під час якої керівники відділів інформували про стан справ та окреслили планові завдання на жовтень.
 
Зокрема, відділом освіти з метою забезпечення ефективного освітнього процесу проводиться моніторинг стану організації харчування здобувачів освіти, працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» зосереджені на підготовці до творчого звіту, який відбудеться 14 жовтня та заходах до Дня захисника України, КЗ «Центр надання соціальних послуг» проводиться робота із підопічними по підготовці до роботи у осінньо-зимовий період.
 
Особлива увага акцентована на зверненні громадян та підготовці до чергового засідання виконавчого комітету та сесії сільської ради.
 
Головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса КОВТУН повідомила про ситуацію щодо захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та наголосила на необхідності вакцинації, адже щеплення проти COVID-19 запобігає виникненню ускладнень хвороби і рятує життя.
 
По закінченню наради керівникам відділів надано низку завдань.