Сьогодні відбулися засідання трьох постійних комісій Попівської сільської ради: комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку та питань реалізації державної регуляторної політики; комісії з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури та спорту; комісії з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, житлово-комунального господарства, інфраструктури, транспорту, екології, будівництва, архітектури та благоустрою.
 
Під час засідань членами комісій розглянуті профільні питання, що вносяться на розгляд чергової сесії сільської ради.
 
Засідання супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.
 
Особлива увага була зосереджена на обговоренні Програм, що планується затвердити у новій редакції на 2021 рік щоб громада продовжила ефективно розвиватися. Серед найбільш важливих: Програма розвитку та підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»; Програма інфекційного контролю у КНП «Центр-первинної медико-санітарної допомоги»; Програма розвитку освіти; Програма розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту та території сільської ради. Розроблені Програми були детально та обґрунтовано роз'яснені на кожному засіданні.
 
Також члени комісій обговорили питання щодо внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради на 2021 рік, бюджету Попівської територіальної громади на 2021 рік. Проаналізовано прогноз бюджету територіальної громади на 2022-2024 роки.
 
Попередньо на засіданнях були розглянуті проєкти рішень про внесення змін до рішення сільської ради від 30.07.2021 року «Про встановлення вартості харчування дітей дошкільного віку та учнів закладів загальної середньої та дошкільної освіти», про порядок видалення зелених насаджень на території сільської ради тощо. Жваве обговорення відбулось при розгляді земельних питань.
 
По завершенню комісій питання, які погоджено на засіданнях, рекомендовано винести на розгляд сесії. Напрацьовані рішення з рекомендаціями членів постійних комісій будуть розглянуті під час засідання сесії Попівської сільської ради, що відбудеться 6 жовтня 2021 року.