За дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА його заступниця Тетяна ШЕРУДИЛО разом з директором державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопський професійний аграрний ліцей» Андрієм ВОДОП’ЯНОВИМ взяли участь у регіональній конференції професійної освіти, яка відбулася у державному навчальному закладі «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» за участі голови облдержадміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО.
 
Серед питань, що стосувалися стратегії розвитку професійної освіти та стану підготовки кваліфікованих технічних кадрів, предметом обговорення також стало питання розвитку ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей». Тетяна Миколаївна повідомила делегатам, що з лютого 2018 року ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» брав участь у експерименті регіонального рівня з теми «Соціальне партнерство як інструмент підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників», який тривав до серпня 2020 року».
 
Позитивними сторонами співпраці закладу освіти з соціальними партнерами є: оновлення матеріально-технічної бази; постійний контакт майстрів виробничого навчання та викладачів професійно-теоретичної підготовки з виробництвом. Завдяки соціальним партнерам підвищено якість підготовки кваліфікованих робітників та забезпечено регіон висококваліфікованими робітничими кадрами.
 
Слід відзначити, що за підтримки керівництва та депутатів громади надається суттєва допомога у розвитку матеріально-технічної бази та створенні належних умов отримання учнями професійної освіти в вищезазначеному закладі.