Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом – Всесвітнім Днем пошти!
 
Поштовий зв’язок, незважаючи на всі досягнення сучасної техніки, продовжує залишатися найдоступнішим масовим засобом спілкування. Іноді саме пошта є єдиним засобом зв’язку у віддалених селищах і селах, надаючи населенню не тільки поштові, але і інфокомунікаційні послуги.
 
Сьогодні пошта пропонує своїм клієнтам велику кількість різних видів послуг, таких як доставка письмової кореспонденції, виплата та доставка пенсій, прийом комунальних платежів і платежів за послуги зв’язку, розповсюдження преси за передплатою і багатьох інших.
 
Все це було б неможливо, якби не праця, знання і досвід всього колективу поштовиків, які щодня забезпечують нас надійним та оперативним поштовим зв’язком.
 
У святковий день висловлюємо вдячність усім працівникам і ветеранам поштової служби за роботу і терпіння, за професіоналізм і любов до справи. Бажаємо всім здоров’я, успіхів у вашій соціально значущій роботі, благополуччя і щастя вам і вашим родинам! Нехай вам завжди щастить і ніколи не полишає впевненість в завтрашньому дні.
 
З повагою
Анатолій БОЯРЧУК,
Попівський сільський голова,
депутатський корпус сільської ради
та старости населених пунктів