Сьогодні відбулась щотижнева нарада керівництва громади з працівниками апарату та виконавчих органів ради, під час якої вже традиційно окреслено напрями роботи на поточний тиждень.
 
Під час обговорення актуальних питань головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса КОВТУН інформувала присутніх про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію, наголосила на неухильному дотриманні протиепідемічних заходів та вакцинації, як єдиному дієвому захисті від тяжкого перебігу захворювання.
 
Зосереджено увагу працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» на вчасному наданні послуг людям поважного віку, у зв’язку з підвищенням сезонних простудних захворювань серед соціальних працівників.
Начальник відділу правового забезпечення Олеся ОЛЕФІРЕНКО повідомила про новації у роботі судових органів влади, а саме – початок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи («Електронний кабінет», «Електронний суд», підсистеми відеоконференцзв’язку).
 
Також акцентовано увагу на своєчасній підготовці проєктів рішень до чергового засідання виконавчого комітету та сесії сільської ради.
 
По завершенню наради відповідальним особам надано низку доручень.