На футбольному полі зі штучним покриттям, що знаходиться на території Попівського опорного закладу I-III ступенів відбулися змагання з міні-футболу на Кубок пам’яті Віктора Гладуна, колишнього директора Попівського експериментального заводу, який активно підтримував спортивне життя с.Попівка, зокрема футбол (футбольну команду «Харчовик» - чемпіона області з футболу, володаря Кубку України ТОВ «Колос») та мотокрос.
 
У змаганнях взяли участь дві команди – «Ветеран с.Попівка» та «Ветеран Конотопщини». Гравці продемонстрували спритність, винахідливість та гарну фізичну підготовку.
 
Господарі майданчика доклали максимум зусиль за право залишити Кубок у себе. За результатами футбольних баталій перше місце виборола команда «Ветеран с.Попівка», друге – «Ветеран Конотопщини».
 
Організатори змагань, провідні фахівці КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Микола ГОРБЕНКО та Олег БЛАЖКО разом з заступником голови Асоціації футболу Конотопського району Миколою ТЕЛІПКОМ подякували учасникам за захоплюючі змагання та нагородили переможців Кубком та грамотами Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА.
 
Кращі гравці команд «Ветеран с.Попівка» - Микола ЖУК (онук якого Антон ЦАРЕНКО грає за київське «Динамо» у віковій групі 19 років) та «Ветеран Конотопщини» - Віктор ЛИСТОПАД нагороджені пам’ятними подарунками.