22 жовтня вперше у Попівській громаді, на базі спортивного комплексу, що знаходиться на території Попівського опорного закладу I-III ступенів оцінювали фізичну підготовленість населення.
 
З вітальним словом до присутніх звернувся депутат сільської ради, фахівець КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Микола ГОРБЕНКО, який і сам взяв участь у спортивних випробуваннях.
 
- У наш час дуже важливо регулярно стежити за своїм здоров'ям. Такий підхід - не просто гарантія довгих років життя, завдяки щоденним простим правилам, ви зможете відчути повноту життя, неймовірні відчуття свободи, радості і щастя. Здорова людина завжди впевнена у собі і своїх силах. Микола Миколайович передав вітання від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА та побажав всім учасникам міцного здоров'я, успіхів, сильної волі духу та тіла.
 
Нормативи містили тести, що дають змогу визначити рівень розвитку фізичних якостей та оцінити її різнобічність та гармонійність відповідно до статевих і вікових особливостей розвитку людини.
 
Система тестування складається з таких видів випробувань: витривалість (рівномірний біг на 2 кілометри), сила (згинання і розгинання рук в упорі лежачи на підлозі, підтягування на перекладині, піднімання тулуба всід, присід), швидкість (біг), спритність, гнучкість (нахили тулуба вперед з положення сидячи) тощо.
 
У результаті проведених тестів і нормативів суддівською колегією оцінено рівень фізичної підготовки та рухової активності населення громади. Зокрема, найкращі результати показали - Едуард ОЖОГ, Антоніна ПРАСОЛ, Ірина СОБОРА, Каріна БРУЯК, Світлана КОВАЛЕВСЬКА, Ярослав КОСТИРКО.