Під час чергової щотижневої наради керівництва Попівської сільської ради з працівниками апарату та виконавчих органів сільської ради заслухано інформацію керівників відділів щодо підсумків роботи за минулий тиждень та обговорено основні питання на поточний.
 
Увагу присутніх зосереджено на роботі в умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки та дотриманні низки протиепідемічних вимог. Зокрема, прийом громадян повинен здійснюватися тільки за умови наявності «зеленого» COVID-сертифіката (отримання повного курсу вакцинації) або довідки про перенесення захворювання на COVID-19 з оригінальним результатом ПЛР-дослідження.
 
Особливу увагу приділено роботі закладів освіти - організації навчання у звичному режимі та контролю за навчанням учнів за дистанційною формою.
 
КЗ «Центр надання соціальних послуг» рекомендовано посилити контроль за наданням послуг людям похилого віку, одиноким жителям громади, що знаходяться на обслуговуванні Центру.
 
З детальною інформацією щодо перебігу захворюваності на коронавірусну інфекцію, ходу вакцинальної кампанії присутніх ознайомила головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса КОВТУН.
 
Лариса Миколаївна в черговий раз наголосила на дотриманні усіх карантинних вимог, розповіла про роботу закладів охорони здоров’я в умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки та закликала до вакцинації, що не втрачає і не повинна втрачати своєї актуальності і в період активної фази зростання рівнів захворюваності, а навіть навпаки.
 
Також увагу колективу зосереджено на своєчасній підготовці проєктів рішень до чергового засідання виконавчого комітету та сесії сільської ради.
 
Відзначено роботу працівників КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» та КЗ «Центр надання соціальних послуг» у належному рівні організації заходів до Всесвітнього дня яблук.
 
У ході наради увагу присутніх закцентувано на завданнях поточного тижня та надано низку доручень.