У ці осінні дні свій 85 день народження святкує Державний професійно-технічний навчальний заклад «Конотопський професійний аграрний ліцей».
 
Вітаємо всіх, хто багато років пропрацював у закладі, збагачуючи його своїм досвідом, і тих, хто сьогодні докладає максимум зусиль у справі навчання і виховання підростаючого покоління. Завдяки вашій кропіткій роботі вдалося вивчити і виховати не одне покоління справжніх майстрів своєї справи.
 
Бажаємо працівникам ліцею творчих злетів і наснаги, щедрої долі і здоров’я, постійного професійного зростання і благополуччя, успіхів у почесній, благородній справі навчання та виховання молоді, а учням – світлих думок і чистих сердець, готових сприймати та втілювати в життя мудрість наставників!
 
Сьогодні заклад є дійсно успішним, у ньому здобуває професію багато сучасної молоді, які в майбутньому стануть кваліфікованими фахівцями і працюватимуть у різних галузях економіки. Також здійснюється платна підготовка дорослого населення за договорами з фізичними та юридичними особами.
 
Для активного дозвілля молоді на його території встановлене і активно використовується футбольне поле зі штучним покриттям, збудований спортивний майданчик цілорічного використання, реалізовано соціальний проєкт, започаткований Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ, «Активні парки – локації здорової України». У приміщенні відремонтовані їдальня, спортивний та актовий зали, інклюзивно-ресурсна кімната, методичний кабінет, працює центр патріотичного виховання з лазерним та пневматичним тиром.
 
Правильне адміністративне управління, гідна матеріально-технічна база гармонійно поєднані з високим кадровим потенціалом дають надію на перспективу розвитку цього закладу в майбутньому.