12 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Попівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.
 
Члени виконкому обговорили та схвалили проєкти Програм, зокрема:
 
- Програми розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту на території Попівської сільської ради на 2021 рік у новій редакції;
 
- Програми «Розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попівської сільської ради на 2021 рік» у новій редакції;
 
- Програми розвитку освіти Попівської сільської територіальної громади у 2021-2023 роках у новій редакції.
 
Внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Попівської сільської ради на 2021 рік.
 
Також схвалили проект рішення Попівської сільської ради «Про внесення змін до рішення Попівської сільської ради від 23.12.2020 «Про бюджет Попівської сільської територіальної громади на 2021 рік» та виконання бюджету Попівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.
 
Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, було питання про надання одноразової грошової допомоги жителям громади. Окрім того, прийнято рішення щодо утворення міждисциплінарної команди для захисту прав дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах, закріплення номерних гербових печаток за старостами старостинських округів Попівської сільської ради та розглянуто низку питань за зверненнями громадян тощо.
 
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.