Під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулась чергова дев’ятнадцята сесія сільської ради восьмого скликання.
 
Сесія проходила з дотриманням встановлених правил і норм карантину та з використанням відповідних засобів індивідуального захисту.
 
Усі питання порядку денного попередньо розглядалися на спільному засіданні постійних комісій сільської ради та були рекомендовані до винесення на розгляд сесії.
 
У ході роботи спільного засідання також представлено та обговорено офіційну символіку Попівської сільської ради (герб, прапор, гімн), закликано депутатів до висловлення своїх пропозицій, доопрацювання для подальшого затвердження на наступній сесії сільської ради.
 
Під час пленарного засідання депутатами обговорено та затверджено низку Програм в новій редакції, зокрема - у сфері освіти, культури, медицини.
Детально обговорено та прийнято кадрові та майнові питання.
 
У ході сесії також ухвалено рішення, що стосуються земельних питань: затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо.
 
Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання сесії пройшло злагоджено та організовано.
 
Підбиваючи підсумки роботи сесії сільський голова Анатолій БОЯРЧУК подякував депутатам за конструктивну та злагоджену роботу.