За дорученням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА, його заступниця Тетяна ШЕРУДИЛО 17 листопада вітала учасників навчання, що проходило в с.Заводське Попівської громади на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».

          Захід відкрив директор ДПТНЗ «КПАЛ» Андрій ВОДОП’ЯНОВ. У навчанні на тему «Новітні підходи щодо організації харчування в закладах освіти» взяли участь кухарі навчальних закладів з Кролевеччини та Путивльщини.

          Заступник начальника Конотопського міськрайонного управління  Держпродспоживслужби в Сумській області Олена РОМАНЮК розповіла про безпечну організацію харчування в закладах освіти. Також розглядались питання щодо особистої гігієни персоналу харчоблоку, особливостей організації харчування по Євгену Клопотенку  та охорони праці на харчоблоках закладів освіти тощо.

          Захід відбувся завдяки наявності відповідної матеріально-технічної бази ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей», у високій якості якої пересвідчилися учасники під час практичного блоку навчання.