21 листопада українці відзначають одну зі знакових подій в новітній історії України - День Гідності та Свободи. В цей день ми згадуємо доленосні події Помаранчевої революції та Революції гідності, і вшановуємо громадянський подвиг їх учасників, які стали на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
 
Ми не маємо права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.
 
Ми мусимо усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій Богом даній землі, розбудовувати нову європейську державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.
 
Бажаємо всім мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.
 
Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!
 
З повагою
Анатолій БОЯРЧУК,
Попівський сільський голова,
депутатський корпус сільської ради
та старости населених пунктів