19 листопада 2021 року, з метою попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій через порушення правил пожежної безпеки у побуті, спеціалістами відділу – Служби у справах дітей Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області, КЗ « Центр надання соціальних послуг» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області спільно з фахівцем відділу забезпечення заходів з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області проведено профілактичний рейд.
 
Фахівці поспілкувалися з сім’ями та нагадали їм основні правила пожежної безпеки у побуті, причини виникнення пожеж, нагадали про правила експлуатації електричних приладів.
 
Особливо наголосили на недопущенні пустощів з вогнем малолітніх дітей та паління у приміщенні, що дуже часто призводить до фатальних наслідків. Крім того, надали рекомендації щодо покращення протипожежного захисту помешкань. Для того, щоб громадяни не забували поради та дотримувалися правил безпечної поведінки, наприкінці бесід фахівець відділу забезпечення заходів з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопського районі центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області вручив дітям та дорослим тематичні листівки.