24 листопада під головуванням заступника Попівського сільського голови Тетяни ШЕРУДИЛО відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Попівської сільської ради.
 
У ході засідання розглянуто 6 питань щодо захисту та реалізації прав дітей, із них: про незадовільне виконання батьківських обов’язків по відношенню до неповнолітніх дітей; про здійснення батьківських прав та виконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітньої дитини; про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договорів оренди земельних ділянок, які належать їй на праві власності; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
 
У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.
 
З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до їх повного виконання.