Щороку 3 грудня в Україні відзначається День людей з обмеженими фізичними можливостями. Він був проголошений у жовтні 1992-го року Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. Відтоді ця дата – нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства, що є однією з визначальних рис цивілізованості кожної держави.
 
Цей день у всьому світі об’єднує людей з особливими потребами та людей, які небайдужі до їх долі. Сила духу, яку вони виявляють у повсякденному житті, їх працелюбність, наполегливість, вміння досягати поставленої мети допомагають їм вести повноцінне життя незважаючи на багато побутових незручностей.
 
На сьогодні люди з особливими потребами кожного дня доводять, що можуть жити насиченим життям, займатися спортом, творчістю, працювати і навіть ставити світові рекорди. Ми пишаємось вами, захоплюємось вашою мужністю, силою духу і залізною волею.
 
Бажаємо всім здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальність всі плани та задуми. Нехай Господь обдаровує своїми ласками і благословенням всіх тих, хто особливо цього потребує. Миру і злагоди вам і вашим родинам!