2 грудня у Головному управлінні Державної податкової служби у Сумській області керівник ТОВ «Вітчизна» Чижик Сергій Вячеславович був нагороджений Дипломом переможця Всеукраїнського ювілейного рейтингу «Сумлінні платники податків -2020» у аграрній галузі Асоціації платників податків України та подякою начальника Головного управління ДПС у Сумській області.
 
ТОВ «Вітчизна», керівником якої є Сергій Вячеславович є взірцем ведення прозорого бізнесу та суттєвої сплати податків до бюджетів усіх рівнів. Дане підприємство - найбільший платник податків до місцевого бюджету Попівської сільської територіальної громади. Також господарством успішно реалізуються інвестиційні проекти, створюються робочі місця, приймається активна участь у реалізації соціальних програм і проектів, забезпечується значний внесок у розвиток Попівської територіальної громади. Саме відповідальний бізнес – основа фінансової безпеки і незалежності нашої держави.
 
Попівська сільська рада щиро вітає Сергія Вячеславовича з даною відзнакою, висловлює йому вдячність за самовіддану працю та бажає міцного здоров’я, добробуту, злагоди, миру та подальших трудових здобутків.