Сьогодні відбулися урочисті заходи з нагоди зустрічі особового складу 58 ОМПБр ім. гетьмана І.Виговського, що прибув з району проведення операції Об’єднаних сил та церемонія вшанування полеглих Героїв російсько-української війни на оновленому Пантеоні Національної пам’яті, де викарбувані імена мужніх воїнів, безстрашних добровольців, наших земляків - справжніх синів України.
 
На урочистостях зі словами вдячності до військовослужбовців та усіх присутніх звернулися народний депутат України Ігор МОЛОТОК та меценат Євген СУР.
 
У заходах взяв участь Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК разом з рідними та близькими Героїв України, військовослужбовцями, громадськістю, які ушанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних стел загиблих захисників.
 
Під час урочистостей були вручені військові нагороди та лунали слова глибокої подяки на адресу благодійників – волонтерів, громадських організацій, благодійних фондів, меценатів.
 
Глядачі мали нагоду побачити парад військової техніки та почути патріотичні пісні у виконанні учасників художньої самодіяльності.
 
Від сьогодні всі матимуть змогу ознайомитися з важливими, часто рясно омитими кров’ю патріотів, історичними віхами боротьби українського народу за свою державність, за мову, за хліб, за ідею, за наше з вами майбутнє…Оновлені інформаційні стенди Пантеону Пам’яті щедро наповнені потужним змістом та енергетикою, адже поруч з історичними фактами, цифрами, світлинами та документами, кожен громадянин віднайде дещо більше, зможе зазирнути до потаємних глибин душ людей.