Сьогодні під головуванням Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулось чергове засідання виконавчого комітету.
 
На початку засідання Анатолій Васильович привітав членів виконавчого комітету з професійним святом – Днем місцевого самоврядування та побажав натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку Попівської громади.
 
Під час роботи членами виконкому було схвалено проєкти Програм розвитку культури, туризму, фізичної культури і спорту, «Розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги», розвитку освіти Попівської сільської територіальної громади у 2021-2023 роках у нових редакціях, внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку на 2021 рік, проєкт рішення Попівської сільської ради «Про внесення змін до рішення Попівської сільської ради від 23.12.2020 «Про бюджет Попівської сільської територіальної громади на 2021 рік». Також розглянуто питання про затвердження Програми здійснення землеустрою на території Попівської сільської ради на 2021-2023 роки тощо.
 
З усіх питань прийняті відповідні рішення з урахуванням змін та доповнень, які були запропоновані членами виконавчого комітету.