Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ під час урочистостей в Сумському національному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна привітав працівників органів місцевого самоврядування із професійним святом

«Хочеться відзначити найкращих, тих, хто працює сьогодні над розвитком кожної громади, кожного міста, села, селища, – підкреслив Дмитро Живицький. – Реформа децентралізації, яка відбулась в Україні, сьогодні дає кожній громаді можливості для розвитку, можливості для того, щоб громада була успішною. А успіх громади – це якісні освіта дозвілля, це розвиток бізнесу, створення нових робочих місць. І сьогодні від того, як буде працювати сама громада, які будуть цілі в голови громади, виконавчого комітету, чи продуктивною буде співпраця з депутатським корпусом, залежатиме, як виглядатимуть громади через п’ять років».

Голова облдержадміністрації побажав усім, хто працює в органах місцевого самоврядування, міцного здоров’я, успіху і розвитку. А також злагоди та миру в родинах, на всій території Сумщини та України.

Дмитро Живицький вручив почесні грамоти голови облдержадміністрації представникам органів місцевого самоврядування.

Долучився до привітань і голова обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО: «Приємно привітати всіх із нашим спільним святом. Україна зараз знаходиться на непростому шляху децентралізації. Нині з кожним днем зростає роль працівників органів місцевого самоврядування. І саме на нас із вами покладені завдання зробити кращим життя кожної людини. Тому у нас багато викликів – і в медицині, і в освіті, і в соціальному захисті. Ми маємо подолати всі ці труднощі. Але тільки спільними зусиллями. Тому закликаю всіх до роботи на благо наших громад. Вітаю зі святом».