Сьогодні свій 90-річний ювілей зустріла жителька села Попівка Уляна Гордіївна ГОРБИК.
 
У затишний будинок, де проживає ювілярка, з квітами, подарунками і щирими побажаннями завітали Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК та депутат сільської ради Ніна САВЕЛА висловивши їй слова вдячності та шани за багаторічну сумлінну працю, незламність у воєнні роки, за життєву мудрість, яку передає молодому поколінню.
 
Народилася довгожителька та проживає все своє життя у селі Попівка. Було непросте дитинство... Зазнала її родина і голодні роки, і Другу світову війну та лихоліття повоєнних років, але незважаючи на всі життєві труднощі, ювілярка зберегла душевну рівновагу та позитивне ставлення до життя.
 
На долю Уляни Гордіївни випало багато випробувань, але як справжня українка – ця дивовижна жінка їх подолала і таки зустріла свій поважний вік у колі близьких. Ювілярка раділа гостям, була вдячна за привітання, турботу та увагу.
 
Попівська сільська рада щиро вітає Уляну Гордіївну із 90-річчям! Бажаємо міцного здоров'я, прекрасного самопочуття, уваги й турботи рідних! Будьте здорові, завжди в піднесеному настрої і оточені затишком та комфортом рідних! Щастя вам і довгих років життя!