Сьогодні під головуванням заступника Попівського сільського голови Тетяни ШЕРУДИЛО, відділом – Служба у справах дітей проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.
 
З дотриманням карантинних вимог та в присутності заявників і запрошених відповідно до плану роботи розглянули наступні питання:
 
– вирішення спору між батьками щодо участі у вихованні дитини (батькам роз’яснені їх права та обов’язки відповідно до чинного законодавства, для розв’язання даного спору прийнято рішення в інтересах дитини. Також батькам наголошено, що особисті конфлікти між ними не повинні порушувати інтереси дитини, спричиняти на неї негативний вплив);
 
– про незадовільне виконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх дітей та надані рекомендації КЗ «Центру надання соціальних послуг» про взяття родини під соціальний супровід;
 
– про надання дозволу на здачу в оренду земельних ділянок, які отримали малолітні та неповнолітні діти в спадок, та які належать на праві приватної власності їм.
 
Підсумувавши кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.