У Попівській сільській раді продовжує діяти відділ-Центр надання адміністративних послуг, який створений для зручності отримання адміністративних послуг жителями громади.
 
Центр надання адміністративних послуг Попівської сільської ради постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування.
 
Відділ-ЦНАП застосовує новації в сфері надання адміністративних послуг із застосування електронних реєстрів та додатку Дія. Жителі громади можуть отримувати якісні та найбільш популярні у населення адміністративні послуги у найкоротший термін в одному приміщенні. При цьому, їм не обов’язково виїжджати за межі свого населеного пункту щоб отримати одну з послуг. Спеціалісти відділу-ЦНАП на відділених робочих місцях надають послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування, послуги соціального характеру та надання довідок.
 
У 2021 році працівниками надано 15 тисяч адміністративних послуг.
 
Відвідувачі відділу-ЦНАП та віддалених робочих місць мають змогу оцінити якість обслуговування за допомогою додатку Дія.Центр.
 
Працівники відділу-ЦНАП приділяють належну увагу підвищенню своєї кваліфікації як шляхом самоосвіти, так і шляхом участі у онлайн нарадах та семінарах з питань надання адміністративних послуг, постійно працюють над удосконаленням своєї роботи, забезпечують комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування.