У суботу, 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая на головній ялинці Попівської громади засяяли новорічні святкові вогні та наповнили населений пункт чарівною атмосферою Нового року та Різдва.
 
З прийдешніми святами привітали усіх, хто вірить у справжні дива та побажали здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки Попівський сільський голова Анатолій БОЯРЧУК, депутат обласної ради Володимир ГОРОХ, який також подарував попівським школярам смаколики та м'які іграшки, заступник голови Конотопської районної ради Андрій ЯРОВИЙ.
 
У рамках святкової програми працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» для найменших жителів громади проведено веселу розважально-ігрову програму. Із казковими героями діти водили хороводи, відгадували загадки та брали участь у цікавих конкурсах та отримували подарунки. У виконанні аматорів сцени Попівського будинку культури-філії лунали новорічні композиції.
 
Атмосферу дива напередодні свята створили новорічні фотозони, біля яких усі бажаючі могли зробити фотосвітлини, щоб зберегти в пам’яті спогади про чудові новорічно-різдвяні свята.
 
Посмішки, веселий гамір і щастя – найголовніша мета свята, діти оцінили на відмінно! Свято вийшло яскравим та запамятається надовго.