21 грудня під головуванням сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА відбулася двадцять друга сесія Попівської сільської ради восьмого скликання.
 
На початку пленарного засідання Анатолій Васильович прозвітував перед депутатами про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами ради та про свою роботу за 2021 рік.
 
Подякував за плідну співпрацю всім депутатам сільської ради, Верховної ради і керівникам організацій, установ, сільськогосподарських підприємств, жителям населених пунктів, хто долучився до вирішення питань розвитку нашої громади, працівникам медичної сфери за їх самовіддану роботу в умовах пандемії коронавірусу COVID-19, за порятунок людських життів і профілактичну роботу з протидії поширенню цього захворювання.
 
У ході сесії було заслухано звіт постійних комісій сільської ради про свою роботу за 2021 рік.
 
Внесено зміни до цільових Програм, Програми соціально-економічного розвитку та бюджету територіальної громади на 2021 рік.
 
Затверджено Програми у напрямах медицини, культури, освіти, соціального захисту на 2022 рік. Після детального обговорення, затверджено Програму соціально-економічного розвитку та бюджет сільської територіальної громади на 2022 рік.
 
Напередодні новорічно-різдвяних свят Анатолій БОЯРЧУК привітав депутатів та висловив переконання, що попереду - плідні трудові будні, які принесуть для громади вагомі та реальні здобутки. Головне - пам’ятати, що наша сила - в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці, побажав міцного здоров’я, любові, затишку в оселях та добробуту.
 
Усі питання порядку денного сесії попередньо опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій.