Під час підсумкового засіданняСумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій голова облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ закликав голів райдержадміністрації та громад відповідально ставитися до рішень комісії та неухильно їх виконувати

Зокрема, під час засідання комісії розглядалися питання щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2022 році, про стан техногенної безпеки потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки, про стан утримання та забезпечення джерел протипожежного водопостачання.

Говорили і про затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів Сумської області на 2022 рік, по затвердження плану роботи Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2020 рік тощо.

По кожному питанню голови райдержадміністрацій та громад отримали доручення та рекомендації комісії ТЕБ та НС.

«Я дуже попрошу поставитися до рішень комісії відповідально, виконувати всі доручення, які надаються за рішеннями комісії, плани і завдання, які ставляться головним управлінням ДСНС України в Сумській області. Адже за кожним таким рішенням стоять життя і здоров’я жителів області та їх майно», – наголосив Дмитро Живицький.