Для кожного з нас феєрія новоріччя  - один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує магія добра і казка.

Розпочались Новорічні свята і в селах Шевченкове та Великий Самбір. Громади населених пунктів підійшли до підготовки святкування  з особливим настроєм, естетично та креативно прикрасивши ялинки та територію біля них, що загалом створило гарний новорічний настрій.

У святкових заходах узяли участь заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО, начальник відділу освіти сільської ради Ольга БЕСПАЛА, старости, депутати. Тетяна Миколаївна передала від Попівського сільського голови Анатолія БОЯРЧУКА вітання жителям сіл з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, відкриттям ялинок з побажаннями усім здоров’я, добробуту, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, здійснення мрій та гарного настрою.

З великою радістю дітвора зустрічала Діда Мороза та казкових персонажів, які принесли з собою не тільки гарний настрій, але й чудові дарунки. Діти водили хороводи, танцювали, співали  пісні, грали в веселі  ігри, розповідали вірші.  Святковий новорічний настрій подарували  виступи аматорів сцени КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради.

Святкування залишили радісний настрій, веселощі та спогади на цілий рік.