З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх відділом – Службою у справах дітей Попівської сільської ради спільно з КЗ «Центр надання соціальних послуг» та працівниками сектору ювенальної превенції поліції Конотопського відділу ГУНП в Сумській області було здійснено черговий рейд в такі населені пункти: с.Юрівка, с.Попівка, с.Вирівка та с.Шаповалівка.
 
У ході рейдів були відвідані сім'ї, діти яких перебувають на обліку у службі, як такі, що опинились в складних життєвих обставинах, та діти, які повернулися додому на канікули із закладів інституційного догляду та виховання дітей. З батьками та дітьми було проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо техніки безпеки під час зимових канікул, а саме: заборони залишати дітей без нагляду, збереження життя та здоров'я, безпечного поводження в побуті, дотримання правил поведінки на воді і т.д. Батькам наголошено на належному виконанні своїх батьківських обов'язків та відповідальності, яка може настати в разі неналежного виховання дітей.
 
Шановні батьки! Приділяйте більше уваги своїм дітям, цікавтеся їх дозвіллям, особливо під час канікул!
А відділом – Службою у справах дітей Попівської сільської ради і надалі буде проводитися постійна робота з попередження та виявлення дитячої бездоглядності, здійснюватимуться профілактичні рейди із залученням працівників органів внутрішніх справ.